diumenge, 16 de novembre de 2014

ENTREVISTA A JAVI LÓPEZ - 24 DAYS TO GO

Benvolguts lectors i lectores,

Avui faig una nova entrada perquè aquesta setmana passada vaig fer una altra entrevista de nivell. A un altre eurodiputat. Però d'un partit diferent.

Si l'altra entrevista va ser a un eurodiputat de Convergència Democràtica, aquesta ha estat a un del Partit dels Socialistes de Catalunya, el cap de llista per a les eleccions europees del partit socialista, Javi López.

Aquesta entrevista ha estat ben diferent de l'anterior, i és que si la primera vaig fer-la a les oficines de Convergència i Unió a Barcelona, aquesta va ser al nostre mateix institut, però per telèfon. Em va trucar des de Brussel·les!

Que fos per telèfon, tanmateix, no va afectar gens ni mica a l'entrevista en si. Les preguntes foren les mateixes que vaig fer al senyor Tremosa, i això em va permetre apreciar les divergències entre les dues ideologies.

Com el primer, l'eurodiputat socialista va ser molt simpàtic i l'entrevista, tant el contingut com l'ambient, va ser satisfactòria. La veritat és que dóna gust fer entrevistes com les que fet per aquest Treball de Recerca.

Potser durant la presentació oral podreu gaudir d'alguns fragments d'aquestes, però caldrà que no falteu a la cita. Fins llavors, toca ultimar els detalls.

Bon cap de setmana, 
Alícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada